Χάος στην πόλη

Ο Μίστερ Κλοκ βρίσκεται σε μία γειτονική πόλη για να εξιχνιάσει μία ακόμα δολοφονία. Εκεί, δυστυχώς, τα πράγματα δεν πήγαιναν πολύ καλά αφού η ανεργία και η εγκληματικότητα μάστιζαν την περιοχή. Αποκορύφωμα όλων αυτών, η απεργία των δημόσιων μέσων μεταφοράς και οι καταλήψεις όλων των σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Στο αστυνομικό τμήμα επικρατούσε χάος και ένας γενικότερος εκνευρισμός. Η κατάσταση έμοιαζε να έχει ξεφύγει από τα χέρια των τοπικών αρχών. Ο Μίστερ Κλοκ βολεύτηκε πίσω από το γραφείο της Διεύθυνσης, αφού πρώτα φρόντισε να κλείσει παράθυρα και πόρτες έτσι ώστε να εξασφαλίσει την απαιτούμενη ησυχία. Πήρε κοντά του το ντοσιέ με τα στοιχεία της υπόθεσης και ξεκίνησε τη μελέτη.

Η κυρία Πιερή δολοφονήθηκε το προηγούμενο βράδυ καθώς επέστρεφε σπίτι της, μετά από επίσκεψη σε οικογενειακούς φίλους. Η αστυνομία είχε συλλάβει δύο άνδρες. Ο πρώτος λεγόταν Φίλιππος Δηλβόης, σαράντα ετών, άνεργος. Ο δεύτερος λεγόταν Θωμάς Δελαστίκ, τριάντα δύο ετών, υπάλληλος λογιστικού γραφείου.

Κατά την ανάκριση, ο πρώτος ύποπτος είπε τα εξής: «Περπατούσα στον δρόμο, έχοντας πάρει κάτι να φάω, όταν άκουσα μία γυναικεία κραυγή στον κάθετο δρόμο. Έτρεξα και είδα την κα Πιερή να βρίσκεται στο έδαφος και από πάνω της να στέκεται ο Θωμάς Δελαστίκ. Μόλις με είδε, γύρισε κι έτρεξε μακριά..».Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία.

Η ιστορία του δεύτερου υπόπτου είχε ως εξής: «Είχα πάρει το λεωφορείο, για να πάω στο γυμναστήριο όπως κάθε βράδυ. Όταν κατέβηκα, άκουσα φωνές από τον διπλανό δρόμο. Έτρεξα προς τα εκεί και είδα τον Φίλιππο Δηλβόη να μαχαιρώνει την κα Πιερή. Προσπάθησα να τον κυνηγήσω αλλά εκείνος ξέφυγε.» Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία.

Ο Μίστερ Κλοκ έκλεισε το ντοσιέ και κατευθύνθηκε προς την πόρτα. Το μυστήριο λύθηκε. Ήταν ώρα για ένα φλιτζάνι ζεστό τσάι.

Ποιος σκότωσε την κα Πιερή και πως το κατάλαβε ο δαιμόνιος ντεντέκτιβ;

Ο δολοφόνος ήταν ο Θωμάς Δελαστίκ γιατί δε θα μπορούσε να είχε πάρει το λεωφορείο αφού απεργούσαν τα μέσα μαζικής μεταφοράς της πόλης.

Μήπως σου άρεσε;

Κάνε κλικ σε ένα αστέρι για να βαθμολογήσεις!

Βαθμολογία: 0 / 5. Ψήφοι: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής! Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει.

Αχά! Σου άρεσε...

Δείξε το και στους φίλους σου στα social media!