Παλιό αρχοντικό

Μπροστά σας αντικρίζετε ένα πανέμορφο αλλά εγκαταλελειμμένο, παλιό αρχοντικό. Κάποτε έσφυζε από ζωή και είχε φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα της εποχής του. Μάρμαρα, πολυέλαιοι, ψηφιδωτά, υφάσματα από βελούδο και σατέν, ταπετσαρίες με χρυσοκλωστή, βεράντες και στριφογυριστές σκάλες με σκαλιστές κουπαστές, χειροποίητα μοναδικά έπιπλα, περσικά χαλιά και μοναδικά έργα τέχνης κοσμούσαν αυτόν τον παράδεισο. Κάποτε….
Τριάντα χρόνια μετά, στέκεται μισογκρεμισμένο, άδειο, χωρίς ζωή, χωρίς ηλεκτρικό, με σπασμένα παράθυρα, γεμάτο σκουπίδια και πεθαμένα λουλούδια…. Τα φονικά που έγιναν χρόνια πριν το έχουν πλέον στοιχειώσει. Όποιος μπαίνει σ’ αυτό δεν βλέπει ποτέ ξανά το φως της μέρας.
Είναι πρόκληση για εσάς… Μπαίνετε μέσα και βλέπετε τρεις πόρτες, μία κόκκινη, μία καφέ και μία μαύρη. Ανοίγετε την κόκκινη. Σας οδηγεί σε δύο διαδρόμους, ο ένας έχει μπλε ταπετσαρία και ο άλλος πράσινη. Διασχίζετε τον πράσινο διάδρομο και συναντάτε τρεις πύλες, μία ξύλινη, μια πέτρινη και μια μαρμάρινη. Περνάτε την πέτρινη και βλέπετε δύο πόρτες, μία με χρυσό και μία με ασήμι. Πίσω σας η πύλη γκρεμίζεται κι εσείς εγκλωβίζεστε στον χώρο. Επιλέγετε την χρυσαφένια πόρτα και μόλις την ανοίγετε, εκείνη σφραγίζει κι εσείς πρέπει να επιλέξετε ένα από τα τρία δωμάτια που υπάρχουν μπροστά σας. Τώρα πρέπει να διαλέξετε τον τρόπο που θα πεθάνετε. Στο πρώτο δωμάτιο υπάρχει μία ηλεκτρική καρέκλα, στο δεύτερο δωμάτιο ένα βαθύ χαντάκι με κοφτερά βράχια και στο τρίτο, ένα γεμάτο όπλο.
Τι θα επιλέξετε και γιατί;

Την ηλεκτρική καρέκλα, διότι δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα στο κτίριο.

Μήπως σου άρεσε;

Κάνε κλικ σε ένα αστέρι για να βαθμολογήσεις!

Βαθμολογία: 0 / 5. Ψήφοι: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής! Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει.

Αχά! Σου άρεσε...

Δείξε το και στους φίλους σου στα social media!