Πρόκειται για απαγωγή

Η αναστάτωση που επικρατεί είναι τεράστια!!! Μια μέρα πριν τον μεγάλο αγώνα και ο καλύτερος παίχτης της ομάδας απουσιάζει από την τελευταία προπόνηση. Όλοι είναι ανήσυχοι! Ο προπονητής της ομάδας καθώς και οι συμπαίκτες του προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί του αλλά μάταια..  «Το τηλέφωνό του είναι κλειστό!!» τονίζει ο μάνατζερ της ομάδας. «Πρέπει να πάμε να τον ψάξουμε στο ξενοδοχείο! Πιθανόν να έχει αποκοιμηθεί..»

Γυρίζοντας στο ξενοδοχείο και μπαίνοντας στο δωμάτιο όλοι μένουν έκπληκτοι! Επικρατεί χάος σαν να έχει προηγηθεί κάποιος καβγάς εκεί μέσα. Πάνω στο κρεβάτι υπάρχει ένα σημείωμα το οποίο είναι καρφιτσωμένο πάνω στη φανέλα του παίχτη με το νούμερο 10. Έντρομοι οι παίχτες το διαβάζουν και καταλαβαίνουν πως πρόκειται για απαγωγή. Μια από τις πιο επικίνδυνες οργανώσεις της αντίπαλης ομάδας έχει απαγάγει τον παίχτη και απειλεί πως θα τον κρατήσει μέχρι να τελειώσει το αυριανό ματς! Χωρίς καθυστέρηση καλείται η αστυνομία και ο ντετέκτιβ Κ. ο οποίος είναι ειδικός σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο ντετέκτιβ Κ. ζητάει να δει τα στοιχεία. Αμέσως του δίνουν τη φανέλα μαζί με το σημείωμα που έγραφε:   «Είμαστε οι Βόρειοι. Μας ρωτάτε πού είναι ο φίλος σας. Εμείς θα κανονίσουμε να τον βρείτε αργότερα από το παιχνίδι. Αν μπορέσετε να λύσετε το δύσκολο γρίφο τότε λογικά θα βρίσκεται στο ματς δίπλα σας για να μας νικήσετε. Γεια σας!!!»

Ο ντετέκτιβ Κ. χαμογελάει και γυρίζοντας στους παίχτες που είναι τρομοκρατημένοι, λέει: «Μην ανησυχείτε.. ξέρω πού είναι ακριβώς ο συμπαίχτης σας!!»

Πώς κατάφερε να βρει τη λύση ο ντετέκτιβ Κ.;; Πού βρίσκεται τελικά ο παίχτης;;

Η λύση βρίσκεται στον αριθμό της φανέλας! Κάθε δέκα γράμματα στο σημείωμα που άφησαν σχηματίζουν τη φράση (ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ).

(αίνιγμα-γρίφος από: CAPTAIN)

Μήπως σου άρεσε;

Κάνε κλικ σε ένα αστέρι για να βαθμολογήσεις!

Βαθμολογία: 0 / 5. Ψήφοι: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής! Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει.

Αχά! Σου άρεσε...

Δείξε το και στους φίλους σου στα social media!